Despre noi

Să facem cunoștiință.

Pe scurt despre noi

Un anumit local nu este neapărat ‘mai bun’ decât un altul. Fiecare local va oferi o experiență specifică și va oferi lucruri diferite. Insă cu toate astea sunt câteva locuri ce au depașit acea limita ce separă localurile cu personalitate de cele banale.

Insă, cum pot fi recunoscute astfel de locuri? Ce anume face ca un local sa fie mai bun, unde ar merita să mergi și să revii?

Comunitatea.

Dacă localul e mereu plin de grupuri de oameni fideli inseamnă că acel loc este centrul unei comunități deja formate. Asta inseamnă că acei clienți sunt inspirați de loialitatea acelui local si răspund reciproc.

Pasiunea.

E necesar un anumit curaj și un interes sincer pentru a ajunge ca un local sa aibă succes. Clienții caută o experiență diversă in care să-si simtă recunoscut interesul. Un loc in care ai putea juca biliard cu cei apropiați, cât și să-ți măsori iscusința impotriva unui adversar nou, cu aceeași pasiune ca și tine.

Atmosfera.

Deși găsești si alte locuri in care ai putea juca Biliard, Snooker, Ping Pong si Darts, puține sunt cele ce păstrează comunitatea aproape, oferind ceva diferit pentru fiecare nou oaspete.